Fake IBAN Netherlands

Genereert valse IBAN en willekeurige IBAN-nummers voor Duitsland, Spanje, Italië en vele andere landen. Exporteer ze in meerdere formaten, waaronder: CSV, JSON en XML

Wat is een valse IBAN-generator?

Een nep-IBAN-generator is een tool of software die een nep International Bank Account Number (IBAN) produceert voor verschillende doeleinden, zoals testen of educatieve doeleinden. IBAN is een gestandaardiseerd internationaal nummeringssysteem voor individuele bankrekeningen over de hele wereld. Het wordt gebruikt om de verwerking van grensoverschrijdende transacties te vergemakkelijken en de juistheid van bankrekeningnummers te waarborgen.

Houd in gedachten: FakeIban genereert alleen willekeurige en valse IBAN-nummers die niet in de echte wereld worden gebruikt en geen van onze gegenereerde nummers behoren tot een rekeninghouder.

Het gebruik van valse IBAN voor frauduleuze doeleinden of om anderen te misleiden is illegaal en onethisch.

Als u een echt IBAN-nummer nodig heeft voor daadwerkelijke aankopen, raden we u aan een gerenommeerde financiële instelling te gebruiken. FakeIBAN is GEEN financiële instelling en geeft alleen FAKE IBAN nummers uit.

Hoe werkt een valse IBAN-generator?

Het genereren van een vals IBAN-nummer voor test- of onderwijsdoeleinden kan via FakeIBAN.org. Hier is een stapsgewijze handleiding voor het genereren van een valse IBAN, aan de hand van het voorbeeld van een valse Duitse IBAN:

1. Landcode: De eerste twee karakters van een IBAN zijn de landcode. Voor Duitsland is de landcode DE. Gebruik de juiste landcode voor het gewenste land.

2. Controlecijfers: de volgende twee cijfers zijn de controlecijfers, die worden berekend met behulp van het MOD-97-10-algoritme. Aangezien we nog niet het volledige IBAN hebben, komen we later op deze stap terug.

3. Bank-ID: De volgende reeks tekens is de bank-ID (Bankleitzahl, of BLZ, voor Duitsland). Dit is meestal 8 tekens lang. Voor onze valse IBAN kunt u een willekeurig getal van 8 cijfers genereren, bijvoorbeeld 12345678.

4. Rekeningnummer: De overige tekens vertegenwoordigen het rekeningnummer. In Duitsland is dit meestal een 10-cijferig nummer. Als het rekeningnummer korter is, wordt het meestal links opgevuld met nullen. Genereer een willekeurig getal van 10 cijfers, bijvoorbeeld 0123456789.

5. Stel de voorlopige IBAN samen: combineer de landcode, bankidentificatie en rekeningnummer: DE123456780123456789.

6. Berekening van de controlecijfers: Volg deze stappen om de controlecijfers te berekenen:

 • Vervang de landcode door hun respectievelijke numerieke waarden volgens de internationale norm ISO 13616. Voor DE, D=13 en E=14, is de vervanging dus 1314.
 • Verplaats de landcode en controleer de cijfers naar het einde van de tekenreeks: 123456780123456789131400.
 • Voer het MOD-97-10-algoritme uit op deze string: bereken de rest van het getal gedeeld door 97 en trek het af van 98.
  • 1234567801234567891314 % 97 = 56
  • 98 - 56 = 42
  • Het resultaat, 42, is het controlecijfer.

7. Voltooi de valse IBAN: Vervang de tijdelijke aanduiding voor controlecijfers in de voorlopige IBAN door de berekende controlecijfers: DE42123456780123456789.

Onthoud dat deze gegenereerde IBAN alleen mag worden gebruikt voor test- of educatieve doeleinden, en niet voor frauduleuze activiteiten.

Wat zijn de toepassingen van een valse IBAN-generator?

Willekeurig IBAN-nummer voor Prototyping:

Een nep-IBAN-generator kan worden gebruikt om verschillende scenario's te prototypen en te testen. Als u bijvoorbeeld een ontwikkelaar bent die aan een nieuw internationaal bankoverschrijvingssysteem werkt, kunt u een nep-IBAN-generator gebruiken om het systeem uit te testen.

Soms gebruiken ontwikkelaars echte IBAN-nummers om hun systemen te testen. Dit kan echter riskant zijn, omdat het ertoe kan leiden dat daadwerkelijke transacties worden uitgevoerd of dat gevoelige gegevens in gevaar worden gebracht. Het gebruik van een valse IBAN-generator is een veel veiligere manier om internationale bankoverschrijvingssystemen te testen.

Willekeurig IBAN-nummer voor Onderwijs:

Valse IBAN-generatoren kunnen ook voor educatieve doeleinden worden gebruikt. Studenten die programmeren of informatica studeren, kunnen bijvoorbeeld een nep-IBAN-generator gebruiken om beter te begrijpen hoe internationale bankrekeningnummers werken.

Evenzo kunnen studenten die wiskundige algoritmen bestuderen een Nep-IBAN-generator gebruiken om beter te begrijpen hoe het MOD-97-10-algoritme, dat wordt gebruikt voor het valideren van IBAN's, werkt.

Willekeurig IBAN-nummer voor codeontwikkeling:

De FakeIBAN Generator-tool kan door codeerders worden gebruikt om verschillende aspecten van hun code te ontwikkelen en te testen. Een coder die werkt aan een internationaal geldtransfersysteem kan de tool bijvoorbeeld gebruiken om willekeurige IBAN-nummers te genereren om de betalingsverwerkingsmogelijkheden van het systeem te testen.

Evenzo kan een codeur die aan een nieuw algoritme werkt, de nep-IBAN-generator gebruiken om testgegevens te genereren. Deze gegevens kunnen vervolgens worden gebruikt om te controleren of het algoritme werkt zoals bedoeld.

Kenmerken van een valse IBAN-generator

De FakeIBAN Generator-tool wordt geleverd met verschillende functies die hem erg handig maken. Enkele van de meest populaire functies zijn:

 • Ondersteuning van alle grote landen, waaronder Duitsland, Italië, Frankrijk, Nederland
 • Hiermee kunt u de hoeveelheid valse IBAN selecteren die u wilt genereren tot 500 willekeurige IBAN's
 • Exporteer resultaten in meerdere bestandsindelingen, waaronder TEXT, CSV, JSON, XML

Veelgestelde vragen (FAQ's)

1. Moet ik iets betalen om FakeIBAN te gebruiken?

Nee, onze service is geheel gratis. U kunt onze gratis tool voor het genereren van nep-IBAN gebruiken om test-IBAN-nummers te genereren.

2. Kan ik aankopen doen met deze willekeurige IBAN-nummers?

Nee, je kan het niet. Deze zijn alleen bedoeld voor test- en ontwikkelingsdoeleinden. Elke transactie zou ook niet worden voltooid, aangezien de gegenereerde IBAN-nummers niet bij echte bankrekeningen horen en niet zijn verbonden met een legitieme financiële instelling of persoon.

3. Is het legaal om de willekeurige IBAN-generator van FakeIBAN te gebruiken?

Ja, online valse IBAN-generatoren hebben tal van legaal gebruik, het maken van valse IBAN-nummers is alleen toegestaan als de resulterende informatie niet wordt gebruikt voor kwaadaardige activiteiten zoals fraude en oplichting.

4. Hoe valse IBAN Duitsland genereren?

Duitsland IBAN-generator is hier te vinden: https://fakeiban.org/fake-iban-germany

5. Hoe valse IBAN Italië genereren?

De IBAN-generator voor Italië is hier te vinden: https://fakeiban.org/fake-iban-italy

6. Hoe valse IBAN Frankrijk genereren?

De IBAN-generator voor Frankrijk is hier te vinden: https://fakeiban.org/fake-iban-france

7. Hoe valse IBAN Nederland genereren?

De Nederlandse IBAN-generator is hier te vinden: https://fakeiban.org/fake-iban-netherlands

8. Hoe valse IBAN Spanje genereren?

Spanje IBAN-generator is hier te vinden: https://fakeiban.org/fake-iban-spain

Vrijwaring

De IBAN-nummers en andere details die door Fake IBAN Generator worden gegenereerd, zijn volledig willekeurig en hebben geen echte waarde. Probeer deze valse IBAN-gegevens niet te gebruiken om transacties uit te voeren, aangezien dit niet zal werken. Proberen te hacken of op te lichten met valse IBAN-gegevens is illegaal en kan leiden tot straffen, zoals gevangenisstraf. We tolereren geen illegale acties en zullen nauw samenwerken met wetshandhavingsinstanties om iedereen die misbruik maakt van onze tools te onderzoeken en te vervolgen.